Redactie

Christian Manuputty

Christian Manuputty

Christian Manuputty (23) heeft inmiddels een bachelordiploma CW op zak en is sinds 2014 onderdeel van Medium als redacteur (voorheen ook eindredacteur) en presentator van MediumTV. Daarnaast was Christian ooit redactiestagiair bij Quote, vult hij regelmatig de websites Adformatie, Communicatie Online en Marketing Online en is hij stiekem fan van ABBA.

Tamar Hellinga

Tamar (20) is Chef MediumTV 2017-2018. Disappointed about not having been able to follow the English course at the start of her studies. To make up for that, she mainly writes articles in English. Specialized in YouTube and social media, thanks to years of devotion.

Kajsa Rosenblad

Kajsa grew up in Stockholm, Sweden, but has now moved to Amsterdam to pursue her dreams of becoming queen of the universe, or maybe at least journalist or political campaigner. She designs and makes her own clothing and likes art, books, chocolate and turtlenecks.

Thomas Korver

Thomas is student Communicatiewetenschap die altijd op zoek is naar het perfecte plaatje. Hij denkt, leeft en droomt in foto's. Vraag hem even of alles oké is als hij een dag geen foto heeft geplaatst op Instagram.

Leonie Ruizendaal

Leonie Ruizendaal

Leonie (21) heeft afgelopen zomer haar bachelor Communicatiewetenschap bemachtigd en is nu begonnen aan dezelfde genoemde master. Ze is gek op de media-industrie en schrijft daar graag over. Dit jaar schrijft ze niet alleen, maar is ze ook Chef Online van Medium Magazine.

Philip van Es

Philip van Es

Philip is een 23-jarige student communicatiewetenschap en 'voetbalofiel'. Naast het zijn van chef online is hij een nieuwsgierig aagje die graag voor en achter de camera zijn nieuwsgierigheid tot vervelens aan toe ten berde brengt.

Desiree Janssen

Desiree Janssen

Desiree (20) is eerstejaars CW student en fotograaf bij Medium. Heeft een zwak voor goede documentaires, Spotify en Pinterest. En Zalando. Hoopt bij Medium de journalistieke wereld beter te leren kennen en te groeien als fotograaf.

Iris Ausems

Iris (22) is een student Communicatiewetenschap met een voorkeur voor politieke communicatie en special interest in media, politiek, cultuur en maatschappij. Naast studeren en schrijven, verkent zij het liefst het culturele en culinaire aanbod in binnen- en buitenland. Ook werkt ze graag aan haar kleurtje in een warm land, want je kan volgens haar nooit bruin genoeg zijn!

Gastredacteur

Gastredacteur

Medium nodigt zo nu en dan graag gasten uit om interessante artikelen te schrijven die gerelateerd zijn aan de communicatiewetenschap. Ook een gastbijdrage leveren? Mail ons!

Neysa Azalia

Born and raised in Jakarta, Indonesia, Neysa aims to make the most of her experiences studying and residing 11,000 kilometres away from her country of birth. She enjoys creative storytelling through mostly visual and textual instruments.

Jorit Hajema

Jorit Hajema

Jorit Hajema is voormalig hoofdredacteur van Medium. In 2014 behaalde hij zijn bachelor Communicatiewetenschap en tegenwoordig werkt hij als Copywriter bij Yune. Tussen de bedrijven door is hij nog bezig aan zijn scriptie voor de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden.

MediumTV

MediumTV

MediumTV is de filmdivisie van Medium Magazine. Maandelijks zijn er filmpjes te vinden met een kritische doch humoristische inborst.

Estelle Cool

Estelle Cool

Estelle Cool (24) is een masterstudent Corporate Communication en zit sinds februari 2017 bij de redactie. Naast public relations en crisiscommunicatie, leeft zij voor het drinken van wijn, het eten van pizza en het vertroetelen van katten. Een perfecte dag bestaat uit een combinatie van het voornoemde.

Redactie

Redactie

Marleen Schonewille

Moira Arrarte

Claudia Arena

Linh Dinh

Willem Bastian

Anton Bekenkamp

Anton Bekenkamp

Anton (1991) was in 2015-2016 eindbaas online bij Medium. Studeerde Communicatiewetenschap in Amsterdam en is verslaafd aan gadgets en het internet sinds zijn inbelverbinding vervangen werd door ADSL. Gerucht: diep van binnen een keukenprins.

Jacco Peek

Jacco Peek

Loïs Marcus

Isabel Bonnet

Chamoetal Zeidler

Ilse Peringa

Maxime van Baalen

Andrea Rossignoli

Thomas & Philip

Thomas & Philip

Thomas en Philip zijn respectievelijk fotograaf en presentator bij Medium. En ze hebben nog wel eens een mening.

Gilda Bruno