Redactie

Daan van Houten

Daan van Houten

Daan van Houten (24) is illustrator bij Medium. Zijn tekeningen vind je in het magazine, en in de wekelijkse cartoon online. Naast de Master Persuasive Communication verzamelt en speelt hij veel muziek, en slaat hij de voorbijgangers in de straat gade voor inspiratie.

Christian Manuputty

Christian Manuputty

Christian Manuputty (22) is vierdejaars CW'er en sinds 2014 onderdeel van Medium als redacteur (voorheen ook eindredacteur) en presentator van MediumTV. Daarnaast was Christian ooit redactiestagiair bij zakenblad Quote, vult hij één keer per week de websites Adformatie, Communicatie Online en Marketing Online en is hij stiekem fan van ABBA.

Alisja Winkel

Alisja Winkel

Alisja (19) is fulltime kletskous en parttime onrechtbestrijder. Ze is een tolerante Nederlandse met een Balkan tempramentje die kan dagdromen voor tien. Schrijft het liefst over maatschappelijke kwesties en maakt graag een grapje waar het kan. Droomt over het schrijven van haar eigen boek.

Mireia Boot

Mireia Boot

In haar kleuterjaren schreef ze al haar eerste boek, bestaande uit aan elkaar geniet a4 papier, drie woorden en een hoop stift. Hét begin van een liefde voor mooie verhalen maken. Anno 2016 zet ze dat voort bij Medium en duimt ze voor 'ooit' een plek bij ELLE. Naast al het geschrijf, eet ze ook graag kaasplankjes (die van Boca's zijn het beste) en aait ze poezen bij het Kattencafé Kopjes.

Ravian Ruys

Ravian Ruys

Ravian (24) is tweedejaars CW'er en heeft in februari (2016) de redactie versterkt. Full-time technofiel, part-time wereldreiziger en wereldverbeteraar. Hij heeft vooral een liefde voor schrijven. Ooit mag je een roman van hem verwachten. Voorlopig schrijft hij vooral over (internationale) politiek en technologie.

Luca Jansen

Luca Jansen

Luca (19) is tweedejaars communicatiewetenschapper en redacteur bij Medium. Wat haar kenmerkt is haar nieuwsgierigheid en daarom schroomt ze niet om soms ietwat ongepaste vragen te stellen. Daarnaast liggen haar interesses bij audiovisuele media en vindt ze het leuk om mensen stof tot nadenken te geven. Guilty pleasure: Koffietijd kijken onder het genot van een kopje thee.

Tamar Hellinga

Tamar (20) is a third year Communication Science student. Disappointed about not having been able to follow the English course at the start of her studies. To make up for that, she has started writing articles in English. Specialized in YouTube and social media, thanks to years of devotion.

Nicole van Batenburg

Nicole van Batenburg

Nicole (22) gaat graag als een niet-altijd-even-grappige-grappenmaker en kwebbelend bezig bijtje door het leven. Met haar nieuwsgierigheid, enthousiasme, kritische blik en diepgaande passie voor schrijven paste Communicatiewetenschap perfect bij haar om zo haar droombaan te bereiken.

Koen van Cooten

Koen (22) is masterstudent Communicatiewetenschap en schrijft al van kinds af aan sterke verhalen. Hij kan met bijna iedereen overweg, behalve mensen die pizza frikandel speciaal een goed idee vinden. Daar is gewoon wat mis mee. Voor Medium slingert hij artikelen het internet op over interne communicatie, politiek gespar en marketing waar mensen echt wat van kunnen vinden.

Leonie Ruizendaal

Leonie (20) is derdejaars Communicatiewetenschap student. Ze is gek op de media-industrie en schrijft daar dan ook graag over. Je kan haar wakker maken voor een aflevering van Sherlock op de BBC en haar droom is om de hoofdrolspeler een keer te mogen interviewen. Ditzelfde geldt voor haar voorbeelden: Rik van de Westelaken en Dionne Stax.

Kajsa Rosenblad

Kajsa grew up in Stockholm, Sweden, but has now moved to Amsterdam to pursue her dreams of becoming queen of the universe, or maybe at least journalist or political campaigner. She designs and makes her own clothing and likes art, books, chocolate and turtlenecks.

Petra van Gelsdorp

Petra van Gelsdorp

Petra is sinds het begin van dit schooljaar redacteur voor Mediummagazine. Zij houdt zich voornamelijk bezig met onderwerpen over de politiek en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie en journalistiek. Daarnaast schrijft zij ook voor andere (nieuws) websites, zoals PowNed, Frankwatching en SGXL.

Thomas Korver

Thomas is student Communicatiewetenschap die altijd op zoek is naar het perfecte plaatje. Hij denkt, leeft en droomt in foto's. Vraag hem even of alles oké is als hij een dag geen foto heeft geplaatst op Instagram.

Jorit Hajema

Jorit Hajema

Jorit Hajema is voormalig hoofdredacteur van Medium. In 2014 behaalde hij zijn bachelor Communicatiewetenschap en tegenwoordig werkt hij als Copywriter bij Yune. Tussen de bedrijven door is hij nog bezig aan zijn scriptie voor de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden.

Philip van Es

Philip van Es

Philip is een 23-jarige student communicatiewetenschap en 'voetbalofiel'. Naast het zijn van chef online is hij een nieuwsgierig aagje die graag voor en achter de camera zijn nieuwsgierigheid tot vervelens aan toe ten berde brengt.

Desiree Janssen

Desiree Janssen

Desiree (20) is eerstejaars CW student en fotograaf bij Medium. Heeft een zwak voor goede documentaires, Spotify en Pinterest. En Zalando. Hoopt bij Medium de journalistieke wereld beter te leren kennen en te groeien als fotograaf.

Lisette

Lisette (23) is sinds dit jaar student Communicatiewetenschap en volgt de verkorte bachelor na haar HBO-opleiding. Naast het studeren pakt ze graag haar camera om onder andere close-ups en nachtfoto's te maken. Dit jaar ontdekt ze Amsterdam door de lens heen.

Gastredacteur

Gastredacteur

Medium nodigt zo nu en dan graag gasten uit om interessante artikelen te schrijven die gerelateerd zijn aan de communicatiewetenschap. Ook een gastbijdrage leveren? Mail ons!

Estelle Cool

Estelle Cool

Estelle Cool (24) is een masterstudent Corporate Communication en zit sinds februari 2017 bij de redactie. Naast public relations en crisiscommunicatie, leeft zij voor het drinken van wijn, het eten van pizza en het vertroetelen van katten. Een perfecte dag bestaat uit een combinatie van het voornoemde.

Iris Ausems

Iris (22) is een student Communicatiewetenschap met een voorkeur voor politieke communicatie en special interest in media, politiek, cultuur en maatschappij. Naast studeren en schrijven, verkent zij het liefst het culturele en culinaire aanbod in binnen- en buitenland. Ook werkt ze graag aan haar kleurtje in een warm land, want je kan volgens haar nooit bruin genoeg zijn!

MediumTV

MediumTV

MediumTV is de filmdivisie van Medium Magazine. Maandelijks zijn er filmpjes te vinden met een kritische doch humoristische inborst.

Berra Ganzeboom

Berra Ganzeboom

Berra Ganzeboom (23) is vierde jaars Communicatiewetenschap student. Het vertellen van verhalen heeft altijd haar belangstelling gewekt, zowel tekstueel als visueel. Begin 2017 heeft zij dan ook de redactie van Medium Magazine versterkt en zal zij meewerken aan Medium TV.

Neysa Azalia

Born and raised in Jakarta, Indonesia, Neysa aims to make the most of her experiences studying and residing 11,000 kilometres away from her country of birth. She enjoys creative storytelling through mostly visual and textual instruments.

Linde van Rooijen

Linde van Rooijen

Linde (22) is derdejaars CW'er en een eindredacteur die zich af en toe ook geroepen voelt zelf iets te schrijven. Ze behoort tot het uitstervende soort mensen dat zich nog jaarlijks verheugt op Het Groot Dictee der Nederlandse Taal en trouwt later met Stromae. Overleeft niet zonder sarcasme, bitterballen en wintersport.

Anton Bekenkamp

Anton Bekenkamp

Anton (1991) was in 2015-2016 eindbaas online bij Medium. Studeerde Communicatiewetenschap in Amsterdam en is verslaafd aan gadgets en het internet sinds zijn inbelverbinding vervangen werd door ADSL. Gerucht: diep van binnen een keukenprins.

Thomas & Philip

Thomas & Philip

Thomas en Philip zijn respectievelijk fotograaf en presentator bij Medium. En ze hebben nog wel eens een mening.