Photocolumn

Blije sokken aan koude voeten

[mks_dropcap style=”letter” size=”48″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]V[/mks_dropcap]oor de rubriek ‘In beeld’ wordt een opvallende foto uit de afgelopen week gekozen. Deze week gaat de aandacht naar het nieuwe fenomeen in modeland: blije sokken.

Happy Socks: We hebben ze de laatste tijd met plezier zien verschijnen aan de modebewuste Nederlandse voeten. Afgelopen week hebben we ze meer dan ooit nodig gehad: sokken die onze koude voeten warm houden en prints die ons door de donkere winter heen slepen. Het merk Happy Socks heeft dit als geen ander begrepen en via social media zoals Facebook de nieuwe trend verspreid. De dierenprints, hartjes en paraplu’s kun je natuurlijk niet verbergen onder broek of schoenen. Dit waren de leukste vondsten in de, al dan niet besneeuwde, Amsterdamse straten.

Cover: Desiree Janssen

 

 

Desiree Janssen
Desiree (20) is tweedejaars CW student en fotograaf bij Medium. Heeft een zwak voor goede documentaires, Spotify en Pinterest. En Zalando. Hoopt bij Medium de journalistieke wereld beter te leren kennen en te groeien als fotograaf.

  You may also like

  Home, International Travel, Students
  Life

  Coming Back Home?

  Since the lockdown ended international travel, most of us international students haven't gone ...

  Comments are closed.

  More in Photocolumn